EZERSZER ÚJRA

~69

Címkék: music
Alexander Rybak - Europe's Skies

Nem ismerlek, de időre van szükségem,
Ígérd meg, hogy az enyém leszel!
A madarak Európa egén repülnek át,
Mondd el kérlek, én miért nem tehetem?

Ahogy hallgattam ezt a számot rájöttem valamire. Valami oknál fogva szinte teljesen kiábrándultam a srácból, akiért eddig odáig voltam meg vissza. Nem tett semmit, nem mondott semmit. Egyszerűen velem történt valami legbelül, amiért már nem kell. 

Már nem érzem azt, hogy bántana és fájna az, hogyha elküldene, ha odaállnék elé és elmondanám, hogy mi van. Pontosabban már nem állnék elé. Mert nem motivál semmi... már nem bújkál bennem az a két kis figura. Nem mondja az egyik, hogy álljak oda és mondjam meg neki, "max kiröhög és elküld, ez is jó lesz egy tapasztalatnak". Nem mondja a másik, hogy ne tegyem, mert csak magamnak okoznék csalódást vele. Mert már nem lenne semmi, amit mondhatnék neki. 

Ez pedig egy kicsit megrendített. Teljesen odáig voltam tőle meg vissza, csorgott a nyálam, ha láttam hogy egy szál törcsibe flangál a folyosón, mert megy zuhizni. Nem bírtam a seggemen ülni szerda délutánonként, mert tudtam, hogy este biztos ott lesz, ahol én. És most ennyi... eddig tartott. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!