EZERSZER ÚJRA

~69

Címkék: music
Alexander Rybak - Europe's Skies

Nem ismerlek, de időre van szükségem,
Ígérd meg, hogy az enyém leszel!
A madarak Európa egén repülnek át,
Mondd el kérlek, én miért nem tehetem?

Ahogy hallgattam ezt a számot rájöttem valamire. Valami oknál fogva szinte teljesen kiábrándultam a srácból, akiért eddig odáig voltam meg vissza. Nem tett semmit, nem mondott semmit. Egyszerűen velem történt valami legbelül, amiért már nem kell. 

Már nem érzem azt, hogy bántana és fájna az, hogyha elküldene, ha odaállnék elé és elmondanám, hogy mi van. Pontosabban már nem állnék elé. Mert nem motivál semmi... már nem bújkál bennem az a két kis figura. Nem mondja az egyik, hogy álljak oda és mondjam meg neki, "max kiröhög és elküld, ez is jó lesz egy tapasztalatnak". Nem mondja a másik, hogy ne tegyem, mert csak magamnak okoznék csalódást vele. Mert már nem lenne semmi, amit mondhatnék neki. 

Ez pedig egy kicsit megrendített. Teljesen odáig voltam tőle meg vissza, csorgott a nyálam, ha láttam hogy egy szál törcsibe flangál a folyosón, mert megy zuhizni. Nem bírtam a seggemen ülni szerda délutánonként, mert tudtam, hogy este biztos ott lesz, ahol én. És most ennyi... eddig tartott. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot