About me

Jó Szer... jah, itt nem így kell. Vagyis, mivel Miskolcon így illik, szóval köszönjünk illendően és mutatkozzunk is be!

Tehát: Jó Szerencsét! Nevem Varga Brigitta alias Bajor Tündér /vulgo Csillagszemű/ 

Mint már kideríthettétek ebből a pár sorból:
Brigitte vagyok, 20 éves lettem idén 2013-ban. Miskolcra járok az Egyetemre, ahol kommunikációt tanulok, mivel szeretnék író/újságíró lenni. A vulgomat azért kaptam, mert egészen kicsi alkoholtól is fényesen csillog a szemem drága Firmáim szerint. Azt, hogy mi az az alias, és mi az a vulgo, és ki az a Firma, és én miért vagyok egy büdös bALEK, annak ellenére, hog Firma lettem, azt nem mondom el, mert aki tudja mi az, annak nem kell, aki nem tudja, annak meg hiába magyaráznám, nem éli át, nem érti meg. (Google is your friend amúgy: Selmeci hagyományok) 

Imádom a focit.  Kedvenc csapatom az FC Bayern München, akik mellett bármikor kiállok. Kedvenc játékosom nincs, mivel a csapatban mindenkiben van valami, amit szeretek, ami megfog benne, nem tudok egyet kiválasztani.

Piciny szám, ami folyton gagyog, tud beszélni angolul és németül és nyilván magyarul. Ezzel az a bajom, hogy spanyolul még nem hajlandó hablatyolni, ami számomra az idegennyelvek szépségét illetően első helyen áll a német mellett.

Téli gyermek vagyok, de ennek ellenére a nyarat jobban szeretem. Nyáron jobbak a bulik, nyáron minden jobb. Imádok a tó/folyó/tenger parton feküdni és napozni, vagy a medencében tengődni egész nap.  

 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!