About me

Jó Szer... jah, itt nem így kell. Vagyis, mivel Miskolcon így illik, szóval köszönjünk illendően és mutatkozzunk is be!

Tehát: Jó Szerencsét! Nevem Varga Brigitta alias Bajor Tündér /vulgo Csillagszemű/ 

Mint már kideríthettétek ebből a pár sorból:
Brigitte vagyok, 20 éves lettem idén 2013-ban. Miskolcra járok az Egyetemre, ahol kommunikációt tanulok, mivel szeretnék író/újságíró lenni. A vulgomat azért kaptam, mert egészen kicsi alkoholtól is fényesen csillog a szemem drága Firmáim szerint. Azt, hogy mi az az alias, és mi az a vulgo, és ki az a Firma, és én miért vagyok egy büdös bALEK, annak ellenére, hog Firma lettem, azt nem mondom el, mert aki tudja mi az, annak nem kell, aki nem tudja, annak meg hiába magyaráznám, nem éli át, nem érti meg. (Google is your friend amúgy: Selmeci hagyományok) 

Imádom a focit.  Kedvenc csapatom az FC Bayern München, akik mellett bármikor kiállok. Kedvenc játékosom nincs, mivel a csapatban mindenkiben van valami, amit szeretek, ami megfog benne, nem tudok egyet kiválasztani.

Piciny szám, ami folyton gagyog, tud beszélni angolul és németül és nyilván magyarul. Ezzel az a bajom, hogy spanyolul még nem hajlandó hablatyolni, ami számomra az idegennyelvek szépségét illetően első helyen áll a német mellett.

Téli gyermek vagyok, de ennek ellenére a nyarat jobban szeretem. Nyáron jobbak a bulik, nyáron minden jobb. Imádok a tó/folyó/tenger parton feküdni és napozni, vagy a medencében tengődni egész nap.  

 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot