EZERSZER ÚJRA

~99

Címkék: music

Megint hozok zenéket. Ezek nem bulis számok, nem pörgősek, simán csak zenk. Kicsit szomorúak, kicsit nyugtatóak, meg úgy minden. Ez a másik zenei oldalam :) Vagyis egy harmadik :D Van a pörgős, van a mulatós és van ez :)

Shontelle - Impossible: Szóval ez az első. Már nem most hallottam, de újabban megint ezt hallgatom, és ami a legrosszabb, hogy énekelem is, bánatára mindazoknak, akik hallják :D 

Avicii - Wake me up: A legutóbbi random bográcskor hallottam ezt, bár nem mostani zene. Nem annyira lassú, viszont engem a szövege és a koncertes részt kivéve a zenje is egy filmre emlékeztet, amit még Beával láttam először. Imádom azt a filmet, tervezek is írni róla nemsokára. 

Ed Sheeran - Give me love: Elég sokat hallgattunk éjszaka Beával :D Most pedig megint előjött :)) 

Rudimental - Waiting all night feat. Ella Eyre: Ez nem szomorú, meg semmi ilyen. Ez a zene és ez a klipp kibaszottul inspiráló. Ha ez nem térít észhez senkit, aki esetleg mélyponton van az életben, mert nincs munkája vagy ilyenek, akkor azon az emberen nem is lehet segíteni. A srác a fél lábát veszíti el, mégis mindent megpróbál újra és elfogadja a helyzetét, és kihozza belőle a legjobbat. 

Ennyit tudtam összeszedni, most kb csak ezeket is hallgatom :D elég uncsi néha, de mivel elég szarul vagyok a héten, nem nagyon van kedvem a vidám és pörgős zenékhez. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot