EZERSZER ÚJRA

~99

Címkék: music

Megint hozok zenéket. Ezek nem bulis számok, nem pörgősek, simán csak zenk. Kicsit szomorúak, kicsit nyugtatóak, meg úgy minden. Ez a másik zenei oldalam :) Vagyis egy harmadik :D Van a pörgős, van a mulatós és van ez :)

Shontelle - Impossible: Szóval ez az első. Már nem most hallottam, de újabban megint ezt hallgatom, és ami a legrosszabb, hogy énekelem is, bánatára mindazoknak, akik hallják :D 

Avicii - Wake me up: A legutóbbi random bográcskor hallottam ezt, bár nem mostani zene. Nem annyira lassú, viszont engem a szövege és a koncertes részt kivéve a zenje is egy filmre emlékeztet, amit még Beával láttam először. Imádom azt a filmet, tervezek is írni róla nemsokára. 

Ed Sheeran - Give me love: Elég sokat hallgattunk éjszaka Beával :D Most pedig megint előjött :)) 

Rudimental - Waiting all night feat. Ella Eyre: Ez nem szomorú, meg semmi ilyen. Ez a zene és ez a klipp kibaszottul inspiráló. Ha ez nem térít észhez senkit, aki esetleg mélyponton van az életben, mert nincs munkája vagy ilyenek, akkor azon az emberen nem is lehet segíteni. A srác a fél lábát veszíti el, mégis mindent megpróbál újra és elfogadja a helyzetét, és kihozza belőle a legjobbat. 

Ennyit tudtam összeszedni, most kb csak ezeket is hallgatom :D elég uncsi néha, de mivel elég szarul vagyok a héten, nem nagyon van kedvem a vidám és pörgős zenékhez. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!