EZERSZER ÚJRA

~114

avagy cserék és a reklám... part II.

Ahogy ígértem jön egy másik része a cserékről szóló bejegyzésnek. Mégpedig, megpróbálok néhány tippet adni, hogy elkerüljétek azt, hogy a cseréket csak reklám céljából tartsáok és kérjétek, mindezzel egy negatív vonást kialakítva az oldalakról :)

Ahogyan én:
Mivel nekem a facebook ismerőseim igencsak hagynak kívánnivalót maguk után, ezért én ott nem reklámozom. Van aki tudja, vagy aki olvassa az ismerőseim közül, de ők sem reklámozzák facebookon, mert én nem szeretném. Ezért, másfélre reklámlehetőségeket veszek igénybe. Twittert elég régóta használok, és Tumblr-t is... Mindkét helyen sok követőm van. Nem rengeteg, de sok, vagyis épp elég. Ezért én ott szoktam megosztani, ha van egy új posztom. Van, hogy naponta többször is, de van, hogy naponta csak egyszer. A Gportálos reklámcsíkon nem szoktam hirdetni, mert úgy vagyok vele, hogy minek adjak érte pénzt, ha máshol ingyen is meg tudom ezt tenni.

Ahogyan sokakat látok, avagy maga a Gportál:
Az egyik verzió a csere. A másik pedig a hirdetőcsík. Az is egy lehetőség, hiszen elég sokan felfigyelnek az oldalakra, legalábbis én meg szoktam nézni néha, hátha látok valami újat, ami megtetszik. De ahogy már írtam, ez kreditekbe kerül, amit nem mindenki engedhet meg magának. Sokan viszont olyan szerencsések, hogy kikerülnek a Gportál főoldalán lévő hírdetők valamelyikébe. Itt is elég sokan rátalálnak az oldalakra. 

A hirdetés után: 
Vagyis... nem elég reklámozni az oldalad. Kell valami, amivel megfogod a látogatókat. Okés, hogy cserét kérsz, de azzal, hogy hetente vagy havonta írsz neki, hogy új a dizájnod, azzal nem fogod rendszeres látogatóddá tenni. Sőt, bárhol hirdethetsz... egyszer rákattintanak az oldaladra, de nem biztos, hogy utána is vissza fognak járni. Ha blogod van, ahol csak és kizárólag a saját magadról, életedről és napjaidról írsz, akkor kell, hogy olyan személyiséged legyen, ami magával ragadja az embereket. Ha valamilyen kiemelt témával/ismert emberrel foglalkozik az oldalad, akkor ott kell, hogy legyen valami plusz, ami más oldalakon nincs. Például infók az oldal témáját adó dologról... vagy frissíts naponta többször, hogy nálad legyen a legfrissebbek az információk. 

És végül még valami. Ha épp most nyitottál, akkor ne kérj rögtön cseréket. Előbb légy biztos abban, hogy az oldalad nem csak két hétig marad életben. Valamint, amit már mondtam, hogy ha cserét kérsz, akkor kérj olyantól, akinek tényleg tetszik az oldala, és akit tényleg olvasni fogsz, látogatóinak számától függetlenül.

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!