EZERSZER ÚJRA

~117

EDDA koncert ;)

Tegnap egy kicsit sikerült kifakadnom Götzével kapcsolatban, de talán benne van ebben az egészben, hogy hiába bajor ő a vére szerint, és hiába igazolt a Bayernhez, nekem ő akkor is mindig dortmundi marad. És ezen semmi nem fog változtatni... nem utálom emiatt, nem gyűlölködök, egyszerűen nem illik bele a képbe számomra. 

De mindegy is. Tegnap volt a Pálházi városnap, de helyette én itthon medencét takarítottam... megint. Este viszont felmentünk az EDDA koncertre. Egy kicsit MEN-dejavu-m volt, hiszen megint első sor, megint EDDA, megint őrület. Sokan csodálkoznak, hogy szeretem őket, de azt kell mondjam, hogy egy igazi minőségi zenekarról beszélünk. Anyukám az ő koncertjükön tombolt 14 évesen az első sorban, és én is ezt teszem, habár nekem 20 évesen adatott ez meg. Tulajdonképpen szüleimnek hála ezen a zenén nőttem fel. Jövőre lesz 40 éve, hogy elkezdték Miskolcon, de még mindig ugyan az, habár a tagok időnként cserélődtek. 

Nem tudom, hogy tegnapról ki tudnék-e emelni kedvenceket, mert mindegyik az. Amit talán a legjobban szerettem tegnap, az az egyik új daluk, az "Inog a világ". Először nem akartunk amúgy előre menni, de aztán úgy voltam vele, hogy a faszom, hát kifizettem a jegyet, akkor nem fogok hátul állni, mert az olyan, mintha itthon hallgatnám a gépen vagy a rádióban. Szóval elindultunk előre, és legelöl kötöttünk ki, konkrétan vagy 3x majdnem leszakítottam a szalagot, szóval megint leleöl voltam. Amit még tegnap nagyon imádtam, hogy elég sok volt a gitárszóló. Valamint volt egy elég érzelmes pillanatom. Amikor a "Kölyköd voltam" című szám ment, akkor drága Firmám, Vien jutott eszembe, és az, amikor együtt karaokeeztuk ezt a Rockyban. 

Jaaa, és amíg el nem felejtem. November 2-án és 3-án a Sziget színház előadásában, Pintér Tibiékkel előadják Miskolcon "A Kör" Musicalt, a musical országos turnéján. Szerintem biztos, hogy ott leszek, még akkor is, ha egyedül. Már csak mert nagyon szeretem a Sziget Színház darabjait, és az EDDA-t is, és kiváncsi vagyok milyen lesz. 

Szerintem életem végig emlékezni fogok arra az érzésre, mikor a MEN-en énekelték az "Elhagyom a várost" című dalt. És benne van, hogy "mindent itthagyok, mit Miskolc adhatott". És igen... egyszer otthagyom azt a várost, de bennem fog élni az, amit ott kaptam... mindenkitől és mindentől... :) 

És itt egy pár kép: (a minőség szar, mert telefonnal csináltam, és fényképezés közben is tomboltam  - ergo örülök, van köztük használható :D)

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!