EZERSZER ÚJRA

~126

Címkék: music

Sziasztok :)

Voltam tegnap vásárolni, de még  nem fényképeztem le belőle semmit, szóvl majd azt később, vagy holnap felteszem :) Most zenéket hoztam nektek, amiket mostanában hallgatok, és amik biztosan felkerülnek a telefonomra a lejátszási listámba, pláne, hogy autóval megyünk a Balcsira, ami kb 5 órás út... szóval mondjuk úgy hogy az öcsémmel és a haverjával magam mellett nehéz lesz :)

Avicii - Wake me up: egnem az Út a vadonba című filmre emlékeztet :) nagy kedvencem lett, habár újabban nem vagyok odáig meg vissza a népszerűbb számokért.

Selena Gomez - Slow down: ugye mondtam, hogy nem szeretem őt? :D illetve nekem közömbös... akkor se lenne kevesebb számomra a világ, ha ő nem létezne. Szóval oké, ha kiad egy új számot az tetszik, de nem várom toporogva a gép előtt, és nem fakadnék sírva, ha nem tenné. 

Jessie J - Wild: amennyire nem bírtam ezt a csajt, annyira imádom ezt a zenéjét. Komolyan... szerintem eszméletlenül jó. 

Alexandra Stan - All my people: szimplán jó... mindegyik száma jó :D

Ke$ha - Crazy Kids: Nem mondom, hogy minden zenéjét minden albumáról imádom, de azok, amiket a TV-ben vagy a rádióban hallani lehetett eddig, azokat mind imádtam. Ez se kivétel.

Inna - Be my lover: az eredeti is nagy kedvencem, feldolgozásban meg hallgatható. Vagyis először az volt számomra, mostanra imádom ezt is, mint minden számát ennek a nőnek. 

Sak Noel - Party on my level: ez a csávó egy isten... komolyan :D emlékeztek még a Loca People-re? nah ez sem lett rosszabb... hatalmas :D 

Honey - Don't love me: egyszerűen egy kicsit másabb... imádom a csaj hangját, és a zene is tök jó. 

Kelly Clarkson - People like us: szerintem ezt nem kell magyaráznom. Ez a nő annyira zseniális, hogy azt nem lehet elmondani.

Macklemore - Can't hold us: ez ez ez ez ez ez... ez egyszerűen hatttttttttalmas. Imádom ezt a csávót. Már a Trift shop is nagy kedvenc volt... ez meg aztán pláne. 

Icona Pop - I love it: egyszerű szöveg, jó zene, és tökéletes kombináció. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG