EZERSZER ÚJRA

~128/2

...avagy irány a Balaton

 Sziasztok :)

Bocsi, hogy ma csak most, de most jutottam géphez, mert 20-a lévén ma egész nap a városban mászkáltunk, most is megyek majd vissza a tűzijátékra. De előbb leírom nektek a Balatoni napok további részeit :) 

Szombat:
Felkeltünk olyan 10 körül, összepakoltuk magunkat a strandra, és indultunk is kifelé. Dénes viszont akkor ment haza, szóval megvolt a nyugodalom. Egy másik, sokkal nagyobb strandra mentünk Zamárdin belül, ami kívülről nagyon szép és jó volt, de sokkal dudvásabb volt az alja, szóval engem valószínűleg hülyének néztek, mikor minden megtett méter után visítva ugrottam egyet :D. Utána a matracon húztak befelé. Aznap napoztam a legtöbbet, mert utána hallottam másoktól, akik mellettünk telepedtek le, hogy siklót láttak a vízbe. Nekem ez elég is volt, inkább kint napoztam. Hallgattam zenét, olvastam, fetrengtem a törölközőmön, meg le róla :D. 4 óra körül mentünk kajálni, én maradtam a rántott sajtomnál sült krumplival, mert tudom, hogy azzal jól is lakok és szeretem is. Utána elmentünk vízibiciklizni, amin én szintén csak ültem és napoztam, mert azután, hogy sikló, hát én tuti bele nem ugrok. A srácok ugráltak, labdáztak, úszkáltak. Utána kimentünk a vízből, pihentünk még, aztán olyan 8 körül pakoltunk össze és mentünk haza, ahol egy gyors zuhany és átöltözés után vissza a kocsiba és mentünk át Siófokra. Sétálgattunk a főtéren, a bazársoron, ahol összeszedtem egy macskát, utána meg lementünk a partra a Bor és Kenyér ünnepére, ahol buliztunk is. Olyan hajnal 2 körül mentünk vissza Szántódra, és körülbelül ruhástól estem az ágyba. 

Vasárnap:
Reggel olyan 10-kor keltem megint, elmentem zuhanyozni, összepakoltam a cuccaimat, mert aznap már jöttünk haza. Zoliék ugye külön kocsival jöttek, de ott a tranzittal mozogtunk, szóval Zoliék kocsijába bepakoltunk minden holmit, otthagytuk a háznál, és olyan dél körül elindultunk a Révhez. Ott komppal átmentünk Tihanyba, ahol Kisvasúttal mentünk fel az Apátsághoz. Ott felsétáltunk a bazársoron, ahol vettem egy új álomfogót (jön majd a kép), és megálltunk a Pálinkaházban, ahol csokigyűszűből kóstoltunk pálinkát. Én személy szerint bodzát, kökényt és madárberkenyét ittam. Nyilván nem volt ingyen, de 400 forintért ihattál egy felest a több tízezer forintos pálinkákból. Finom volt mindegyik, bár nem volt behűtve. Fent nyilván csináltunk rengeteg képet, ebből is hozok majd. Nyilván bementünk az Apátságba, ahol még előtte külön megnéztünk egy 10 perces kisfilmet, majd bementünk. Gyönyörű az a templom. Komolyan mondom... számomra, aki nem vagyok egy hű de mekkora hívő, bámulatos volt. A legjobban az tetszett, hogy az alapítólevélben megtaláltam azt, amit nyelvtanból tanultunk. Mégpedig, hogy az alapítólevél az első olyan magyar okirat, amely magyar szavakat tartalmaz, mint árok, kökény, és a mondat, amit körülbelül belénk vertek: "fehérváruru rea meneh hodu utu rea", vagyis Fehérvár ura hadi útra ment. Utána lent ebédeltünk, szintén olyan 4 óra körül, majd megvártuk a kis-vonatot, ami a partra vitt miket, és ott komppal szépen vissza Szántódra. Bementünk a csomagokért, átpakoltunk, és indultunk haza. A hazaútról nem tudok beszámolni, mert én végigaludtam, szóval számomra az az 5 órás út olyan volt, mintha 20 percig ültem volna a kocsiban. 

Holnap hozok még képeket is mindenről :) A bikinimről, mert arról nem tettem fel, meg mindenről, ami ott történt, amit ott vettem :)) 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot