EZERSZER ÚJRA

~128/3

...avagy irány a Balaton képekben ;)

Sziasztok :) Hoztam a már beígért képeket, mindenről :)) Mindegyikhez írok majd pár szót :) Remélem tetszeni fognak :) Nem vagyok egy fotogén alkat, de a 956 képből próbáltam azokat választani, amiken rajta vagyok, nyilván a tájképeken nem :D Jah és itt is elmondom, hogy nem vagyok cigány... napoztam itthon is, és ott is, ergo lebarnultam :) Hálistennek vagyok olyan szerencsés, hogy nem égek le :D

Először is a bikinim, amit nyaralás előtt vettem, de ott nyilván használtam már :) Ahhoz képest, hogy kínai - mert máshol komolyan nem találtam olyat, ami jó is tetszik is - bírta rendesen, és bírja is. Nem fakult, nem nyúlt, nem szakadt benne az a vékony cérna sem, szóval szerintem nem rossz. Olyan 5000 körül volt az ára, a valakit érdekel esetleg ;). 
Az első, amit lent vettem, az a napszemüveg. Rég kerestem már elfogadható áron ilyen stílusú napszemüveget, ráadásul pirosat. Igen, nekem az is fontos volt, hogy piros legyen. Őszintén nem tudom mihez tudom felvenni majd, mert nem nagyon vannak piros cuccaim, de ha másnem, akkor majd most vagy ez után lesznek. Az elfogadható ár - 3990 volt, erre pontosan emlékszem - azért fontos, mert nekem nem tart túl sokáig egy napszemüveg. Elhagyom, elcsórják, ráülök, a táskában összetörik és kimegy a divatból. Mondjuk utolsó nem olyan húúdemekkora szempont, de mondjuk olyat, mint 15 évesen hordtam, már nem vennék fel. 
A szemem fénye :) Mivel nagy ezért a csilláromra akasztottam fel, és ott is van fényképezve - háttérben a keresztlevelem, vagyis bALEKká válásom tanúsága, amire büszke vagyok. Volt mindenféle méretben, mindenféle színben és formában, mindenféle számú tollal. Szerintem a piros és kör alakú a legeredetibb. Ezt tesómtól kaptam, ő pedig azt mondta, meg ne merjem nézni az árát. Hát oké. Választottam egyet, kaptam egyet. Egyébként ezt Tihanyban vettem, a bazársoron, de volt Zamárdiban is, Siófokon is, ott olyan 1500-2000 forint között mozogtak az árai. Ha valójában semmit nem ér, és köze nincs a rossz álmok elűzéséhez, nekem akkor is olyan, mintha megtenné. Már csak azért is, mert tudom, hogy ott van :) Egyébként én imádom az álomfogókat - volt is már olyan dizim, lehet lesz is még - szívem szerint mindehová akasztanék. Van már egy. az kicsi és az ágyam felett van, ezt eredetileg a koliba szántam :) 
Öööö hát ez nyilván a Balaton. Mégpedig Zamárdiból. Belóg egy vadidegen csávó lába és matraca. Hátul meg az a pár hangyányi pötty, nah azok vagyunk mi. Személy szerint Apa, Laci, Dénes, Misi, Tesóm és én. Nekem eleinte volt egy kis visszahúzó erőm, ami nem nagyon akarta engedni, hogy belemenjek a Balatonba, de végül belementem. Itt nem volt olyan dudvás, de itt is csak óvatoskán mentem befelé. Utána tesóm a nyakába vett, és bebaszott a vízbe. Nesze neked vasalt haj. utána pedig a hátul látható stégről is ugráltam.
Tesa fekszik az úszógumin és sodródik :D Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni...
Katonai Géppark. Meg a pasik akik értenek ehhez, és tudják, hogy mi micsoda, nem pedig izé meg bigyó meg nagy fém szar. Amúgy én tökre élveztem. Furcsa volt mászkált a többtonnás gépek között, amikkel apám mg mozgott a katonaságban. Nah nem ezekkel, de ilyenekkel. Nem lehetett mindenre felmászni, de amire igen, azon volt egy festett fehér kör. Nah amin ilyen volt, arra/abba én rá/belemásztam. 
Tesa menő a sapkában nyáron ;)
Siófokon Víztorony... amire fel is lehet menni, de mivel a társaság fele tériszonyos, ezért ezt leszavazták :D Amúgy élőben sokkal szebb... és 10-kor harangozik is ;)
Apcival kalózhajó előtt, tejbetök fejjel, retkes cipővel. Komolyan... a mosógép mosta ki, gyönyörű tiszta volt a cipőm, Siófokra beérve meg úgy néztem ki benne, mint egy retkes csöves. Nah amúgy a hajó. Nagyon szép, és megbeszéltük Apcival, hogy elkötjük, és nem komppal, hanem ezzel megyünk Tihanyba. Nem mertük... nagyon csúnya volt a kapitány, és csúnyán nézett. 
Pálinkaház Tihanyban, ahol pálinkát kóstoltunk... Bodzát, kökényt és madárberkenyét. Ilyen csokipohárkában adták, ami eredeti belga étcsokoládéból készül, és nagyon finom. ;)
Az a bizonyos nyelvtanórai mondat, amit minden magyar diák fog tanulni vagy tanult, mert már nem lesz kötelező a nyelvtan óra. Mivel üveg mögött van, a hátam mögött pedig ablak, akárhogy állítottam a gépem, még ez a legjobb képecske. A fénypötty fölött van az a mondat. "fehérvaruru rea meneh hodu utu rea". Nekem nagyon jó élmény volt, hogy ezt felfedeztem, és tudom, miért fontos ez a mondat, ez az okirat. 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot