EZERSZER ÚJRA

~193

halihó :)

Megleptetek! Nem nagyon szoktam nézegetni a statisztikát, de ma valahogy éreztem, amikor beléptem, hogy meg kellene néznem. Sikerült nagyon meglepődnöm. Igazából csak az elmúlt két hetet mutatja, de az is nagyon pozitív, tekintve, hogy nem nagyon posztoltam mostanában, mégis - relatív - szép számmal jártok fel az oldalra. Ez nagyon jól esik és melengeti a szívemet, mert ez azt jelenti - még ha nem is így van, nekem így jön le, és ebben a hitben ringatom magam - hogy érdekel titeket, mi van az oldallal, mi van velem. Ígérem, hogy jövök majd többször, bár elég feszített lesz ez a pár hét és hónap a záróvizsgámig. 

Ma ért egy pár pozitív élmény. Kezdve azzal, hogy reggel magamtól keltem, nem a telefonom ébresztésére... mert besütött a nap a szobába a sötétítőn keresztül. Erre imádok felkelni. A vörös sötétítőnek hála kicsit kupleráj-hangulat van itt ilyenkor, én mégis élvezem, mert napsütésre kelhetek. Boldogan húztam ki a sötétítő, és indutam utána kávét főzni, majd két sajtos melegszendvics és a dupla-soktejes kávém kíséretében gatyába ráztam az előadásom a mai első órámra. A hajamat sem aludtam el, az arcom sem volt nyúzott, nem kellett "sok" smink, ez is feldobott, mert szeretek természetes lenni.

Órára menet kinyomtattam a kis előadásom, utána összefutottam rég nem látott ismerősökkel, majd amikor rám került a sor órán, akkor a számomra nem túl megszokott magabiztossággal indultam ki a projektorhoz. Közben már nem teljesen voltam elégedett magammal, de a végén a többiek pozitív reagálása és kritikája nagyon jól esett, és olyan dolgokat mondtak, amik nekem eszembe sem jutottak a témámmal kapcsolatosan. De ami a legpozitívabb, és a leginkább feldobott, hogy a tanár, akinél ezt az órát felvettem sosem kedvelt igazán (abból adódóan, hogy egy olyan szakot vettem fel minorként, amelyet ő nem kedvel - konkrétan buktam meg nála emiatt vizsgán). ÉS! Ez a tanár mindig talált kivetnivalót az előadásaimban... nincs elég kép, nincs videó, nincs zene, nem jó a háttér... stb. Most viszont nem tudott negatív dolgot elmondani a produkciómról. Mind a ppt-ről, mind az előadásmódomról, mind a tartalomról, csak pozitívat mondott, és 5-t kaptam nála. Ez nagyon meglepett és feldobott. 

Aztán igazából a szakdolgozatomhoz írtam még egy pár dolgot abba a fejezetbe ami már készen van, de a konzulensem még adott pár tippet hozzá. Annak is örülök, hogy nagyon nehéznek tűnk megírni egy ilyet, de még nem olyan nehéz... még a szakirodalom-feldolgozásnál tartok, az könnyebben megy... a kérdőív-elemzés más téma. De feldob, hogy azt hittem sosem írom meg, és hogy éjszakákon át szenvedek majd vele, és most rájöttem, hogy talán még sincs minden elveszve. 

Az egyetlen negatív dolog, ami beárnyékolt, hogy konkrétan nincs net az apartmanunkban több, mint 3 HETE!!! Így ismerősöm wifijével netezek, ami nem mindig jó, tekintve, hogy egy emelettel lejjebb lakik. De meg tudom oldani... viszont hiába jelentettük a problémát, nem nagyon akar jönni senki, hogy tegyen valamit a probléma ellen... a gond csak az, hogy 4-ből 3-an szakdolgozunk....

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot