EZERSZER ÚJRA

~194

Halihó :)

Próbálok napi szinte helyzetjelentést adni, remélem sikerülni fog a továbbiakban is. Tegnap dühös voltam magamra, ugyanis az egyetlen órám, amire be kell járnom keddenként az is elmaradt, és egész nap lett volna időm a szakdolgozatomra. Ennek ellenére csak ültem egész nap a könyv fölött és böngészgettem, blogokat olvasgattam... persze mindent előttem a feldolgozandó nyitott könyvvel. Egy szót sem tudtam kijegyzetelni belőle kb egész nap, majd csak este 8-9 között jött el az ihlet, és dőltek belőlem a szavak. A bevezetőmet kijavítgattam, ahogy konzulensem mondta, de igazából utána ha tizenötször olvastam el, akkor tizenötször találtam benne valami kivetnivalót. Felidegesítettem saját magam, és bezártam az egészet és elküldtem Tanárnőnek. De utána igazából hajnal kettő körül sikerült már feladom, de nagyjából kész az első fejezetem, csak javításra kell elküldenem konzulensemnek, és ettől boldog vagyok. 

Ma a napom ugyan úgy indult, mint hétfőn... napsütés, kupihangulat, boldogság, kávé, melegszendvics és boldogság. Újabban boldogsággal tölt el, ha órára megyek. Helyesnek érzem, és ez tetszik. Nincs lelkifurdalás, nincs bűntudat. Olyan tanárral volt órám, akit nem nagyon kedvelek, mert minden órát az épp aktuálpolitikai hírekkel kezd. Szégyen, de politológus létemre nem vagyok napi szinten a legmélyebb berkekig ismert. Nem mindig tudok hozzászólni a dolgokhoz, és ez nem jó érzés. Ma viszont óra elején feljött a téma, hogy az európai állatkertekben kevés a koala, összesen 7 állatkertben van, és ebből a budapesti az egyik, ahová most érkezett kettő. Állatokról beszéltünk, hogy kinek milyen van, ki miért szereti, miért tartja őket. Jobb kedvem lett, hogy én voltam az egyik, aki leginkább hozzászólt a témához. Utána könyvtárban voltam, egy kis szakirodalmat keresni, illetve kölcsönözni.

Most pedig írok nektek, utána feldolgozom azt a kutatást, amit mára terveztem, aztán este megyek zumbázni, hogy a tesim is meglegyen. Elég gáz lenne a tesi miatt csúszni... ugyanis nálunk abból is kötelező két félév. Mondjuk pozitív, hogy nem általános, vagy középiskolai tesiórára kell gondolni, hanem sportágat kell választani. 

Remélem ti is jól vagytok. Boldoggá tesz, hogy ennyien jösztök újra, hogy megint írok. Meg is lep, előző posztomban is hangot adtam neki. Nagyon örülök nektek, és sajnálom, hogy eddig hanyagoltalak titeket. De nagyon jó érzés, hogy továbbra is itt vagytok velem. Gondolkodom azon, hogy a chat-et visszateszem majd. :)

Puszi <3

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot