EZERSZER ÚJRA

~195

Hali :)

Nem tűntem el végleg, csak a hétvégét a pihenése használtam ki. Pénteken megint általános suliban voltam kérdőívezni. Na, itt egyáltalán nem fordult meg a fejemben, hogy tanár is lehetnék... ez volt a "nem-elit" iskola. Sokkal fegyelmezetlenebbek voltak a gyerekek, sokkal értetlenebbek stb... jah és nem elég, hogy néha sírva tudnék fakadni már a korom miatt, hogy 22 évesen, még szinte semmit nem értem el, de ezek a kölykök még le is néniztek. Feldühítettek. 20 éves korom óta sírok a szülinapjaimon, mikor otthon a "hivatalos" ünneplés után lefekszem aludni... na nem a boldogságtól, nem kell megijedni.... kétségbe vagyok esve, hogy rohannak az évek és velük együtt a fiatalságom. Na mindegy, nem töltöttek el boldogsággal ezek a gyerekek. 

A pénteken ezen kívül egyedül voltam otthon még délután is, egészen addig, amíg tesóm barátnője haza nem jött munkából (ilyenkor nálunk van hét közbe, meg néha hétvégén is). És, amikor nincs otthon senki, akkor hallgatok Tokio Hotelt... anyáéknak nem az ízlésvilága, tesóm meg csak "menő" zenét hallgat. mikor Betti hazajött, akkor még ment a TH, és nagyon örültünk egymásnak, mert mint kiderült ő is nagy rajongó volt, és még ma is az, bár már nem annyira elvetemülten, mint anno. Le volt maradva, nem is tudott az új albumukról... szóval bevezettem a TH-nak azon rejtelmeibe, amiben évekig éltem... zenék, videók, TH TV, koncertfelvételek stb. Egész hétvégén ez ment, és tesóm a fejét fogva, de tűrte, hogy ez megy. A telefonomon eddig is mindig helyet kapott a Tokio Hotel... de most, amikor jöttem vissza és őket hallgattam nem volt egyszerű megállni, hogy ne énekeljem a dalokat hangosan a vonaton. 

Az új albumról... tetszik, bár más. Sokkal másabb, mint anno a Schrei vagy a Zimmer idejn... de a Humanoid is más volt... és ez most a Humanoidtól is más. De tetszik... nagyon. nem nagyon tudok kedvencet megnevezni... talán a Love who loves you back, ami a legjobban megfogott. Mióta van a Tokio Hotel, azóta Tom volt nálam a Nr. 1. de Bill nagyon jól néz ki... Csak pislogtam, mikor megláttam a klippben. Nagyon szexi. Ezekre a változásokra azt tudnám mondani leginkább, hogy velük együtt felnőtt a zenéjük is, és szerintem pont ezért szeretem mai napig a zenéjüket, bármennyire is nem olyan már, mint anno volt. 

Most szakdolgozatot írok, de nem nagyon bírok a seggemen ülni. Idegesít a benn ülés, még így este is... pedig már annyira jó dő sincs odakint. Remélem azért a hétvégéi kihagyás után még mindig kíváncsiak vagytok rám. :) 

Puszi 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG