EZERSZER ÚJRA

~197

Sziasztok :)

Nem írtam. Megint. De el voltam foglalva a szakdolgozatommal. De az már készen van, be van kötve és le is adtam. Ez már legalább rendben van. Én már kevésbé. Az utóbbi három hétben napi 1-2 órákat aludtam, öntöttem magamba a napi 6-8 kávét, és szívtam a napi 2 doboz cigit, mindezt úgy, hogy nem nagyon ettem, mert egyszerűen a kaja gondolatától is forgott a gyomrom. Nem nagyon vagyok rendben, de legalább a szakdolgozatom készen van, tudtam aludni éjszaka. Most viszont már amiatt aggódom és idegeskedek, hogy el fogják-e fogadni. 

Mindemellett napi 2 vizsgáim vannak. A beadandókat letudtam, most már vizsgák vannak hátra csak. Ebben a félévben nem csak a szorgalmi, hanem a vizsgaidőszak is rövidül... két hetem van letudni az összes vizsgám. (fuck u bolognai rendszer) Ez sem egy túl sima menet, pláne, hogy a legtöbb olyan tanárnál van, akitől körülbelül - így 22 évesen gáz, de akkor is így van - össze tudná f*sni magam. Utána pedig záróvizsga. Bár a védéstől jobban félek. Záróvizsgán legalább tudom mire számítsak... egy nagyobb jelentőségű szóbeli vizsga. Olyanjaim meg már voltak... védeni még sose védtem szakdolgozatot. 

De vannak ám pozitív dolgok is az életemben. Az, hogy készhez kaptam a szakdolgozatomat olyan boldogság volt számomra, mint amikor gyerekként új biciklit kaptam például. Nagyon jó érzés egy bőrkötéses könyvet - mert tulajdonképpen az - a kezedben tartani, pláne a tudattal, hogy ez teljes mértékben a te munkád. Konzulensem azt mondta, hogy ez az első gyermekem. :D

Valamint újra beszélünk legjobb barátnőmmel. Nem voltunk mi haragban, de már leírtam egyszer, hogy mi történt. Fontos nekem nagyon. Rossz passzban van, nagyon rosszban. De már nem érzem magam ganéj embernek, mert ha segíteni nem is tudok neki, de mellette állok, és meghallgatom. Bár a legjobb akkor lenne, ha tudnék neki segíteni. 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!