EZERSZER ÚJRA

~198

Hali :)

A pénteki vizsgáimat kipipálhatom, meglett mind a két szóbeli, az írásbeli eredményére még várok. Remélem az is meglett. Ma letudtam két vizsgát, amik közül az egyik hatalmas meglepetés... Szóban négy kérdésből kettőre nem tudtam válaszolni, mégis négyest kaptam. A másik írásbeli volt, amire nem is tanultam, de bőven elég rá a józan ész, remélem az is meglesz. 

Holnap van még egy vizsgám, nevelés és társadalom tantárgyból. Elég szar, meg jó sok... igazából öt darab tételünk van. Ami tök jó lenne, ha nem 15 oldal lenne a legrövidebb. *fuck* De megoldom valahogy ezt is. 

A másik probléma, hogy olyan vagyok, mint aki terhes. Egyszer a kaja gondolatától is rám jön a hányinger, egyszer meg összeennék mindent, amit csak tudok. Hétvégén például napi 1-1 szendvicset ettem, ma meg mennék boltba chipsért, jégkrémért és csokiért. 

Amint egy kicsit levegőhöz jutok a vizsgáimtól, írok majd többet ígérem :) puszi

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Ígérem nemsokára :) Csak próbálom kitalálni, hogy mivel is dobhatnám fel egy kicsit a posztot :)


2015.10.02 23:58
Fru

„ Szia. Mikor lesz már új poszt?

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2015.10.13. 21:48
Brigitte

Ígérem nemsokára :) Csak próbálom kitalálni, hogy mivel is dobhatnám fel egy kicsit a posztot :)


2015.10.02 23:58
Fru

„ Szia. Mikor lesz már új poszt?

2015.10.02. 23:58
Fru

Szia. Mikor lesz már új poszt?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!