EZERSZER ÚJRA

~199

Sziasztok :)

Sok minden történt már amióta bejegyzés volt. Tudom, hogy ígértem, hogy rendszeresen lesz majd bejegyzés. De nem akartalak untatni titeket a mindennapjaimmal. Ezen általában nem szoktam aggódni, most mégis elég egyhangúak voltak a napjaim. Dolgozom már azóta, hogy letudtam az államvizsgámat. Megvolt a diplomaosztó, nem csaptunk nagy felhajtást, mert nem akartam. Amellett, hogy az utolsó félévem elég stresszes volt és elkezdtem dolgozni, sokkal inkább pihenni akartam azon a két szabadnapon, amit a dipiosztó miatt kivettem, nem bájvigyorogni a rokonság előtt.

A munka megy. Erről nem tudok sok mindent elmondani. Egyre jobban megy, már vezetőnőnek is beraktak egy-egy géphez, ami számomra nagyon új volt, mivel nekem kell irányítani mindent, és a műszerészen kívül csak én értek a géphez. Szerencsére csak először volt káosz, de utána egsz belejöttem, sőt élveztem a vele járó pörgést. Na meg lehet sasolni a hollandkákat. Szerdán még le is spanoltam velük a gépnél. Egészen jófejek, bár amikor hiába oldottam meg a problémát csak nem ment a gép és elkezdtem káromkodni kiröhögtek, közöltem velük németül, hogy jah "szerintem is vicces", amit megint kiröhögtek amiatt, hogy töröm a németet, és meg mondtam, hogy a tiétek se kutya. De utána odajött segíteni a helyesebbik, aztán még cigizni is kijöttek, mikor mentem ki rágyújtani és a dohányzóba is beszélgettünk még.

Van egy srác. Egy műszakban dolgozunk. Nem tudok kiigazodni rajta. Múlt héten, meg előtte is tök jól elvoltunk a dohányzóba, közeledett, hozta a kávét, de mondjuk a héten hozzám sem szól. Benne van az is, hogy esetleg nem egyszerre jön ki a váltásunk a gépnél, de ha mégis, akkor se beszélünk. Nem tudom mi legyen, bár bent nem nagyon tolerálják a kapcsolatokat úgyhogy nem is erőltetem, hagyom folyni a saját medrükben a dolgokat.

Volt egy műszakbuli is, ami gazból egyben egy munkatársunk búcsúbulija is volt. Sajnálom, hogy Dani elment tőlünk, mert tényleg jóban voltunk, és azóta is hiányzik bentről. Úgy indultam neki ennek a bulinak, hogy ha már meghívtak - ami egy elég vicces szitu volt - akkor elmegyek. Dani írta össze, hogy kik jönnek, meg kik vannak meghívva és megkérdezte a gépnél Tibitől, hogy "A Varga-jányt meghívjuk? Az apja úgyse tud most utánunk szaladni!". Hozzáteszem, hogy mindez azért volt, mert apának volt egy infarktusa, dolgozni se járt akkor még. Tibinél voltunk fent, ivós-beszélgetős buli volt, amin meglepődtem, de rendesen, hogy Főni (a műszakvezetőnk) is ott volt. Sokakkal megváltoztatta ez a buli a kapcsolatomat bentről. Nagyon jól éreztem magam, és sajnálnám, ha nem mentem volna el. Sokkal másabban, sokkal közvetlenebbül állnak hozzám azóta jó páran.

Nem sok minden, de igazából ezek történtek velem az utóbbi időben. Remélem nem okoztam csalódást, vagy legalbbis nem túl nagyot :) Puszi <3

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!