EZERSZER ÚJRA

~35

Címkék: music

Elkezdtem ma egy bejegyzést, aztán rájöttem hogy mégsem írom le... :/ Majd egyszer talán...

Inkább annyit mondanék, hogy köszönöm Vani, hogy ismered azokat az embereket, akikben sikerült pozitívan csalódnom szerda éjszaka. :) Feldobta a hétvégém <3
Az már más tészta, hogy ezzel ellentétben olyan emberekben pedig negatív értelemben csalódtam, akikkel eddig csak jó dolgok kötöttek össze minket. 

A zenék, amiket beígértem nem maradnak el :) Mindegyikből lesz egy sor, vagy egy idézet, hogy miért, és belinkelem a címükön őket :) 

Inna - Inndia: "She lives her life a little bit dangerous". Nem tudom, miért, egyszerűen nekem egy pörgős és bulis szám, aminek jó a ritmusa, és még a szövege is rendben van. 

Inna - More than friends: "Tonight we could be more than friends". Pörgős, bulis, és most ilyenre van szükségem. 

PICSA - Meztelenül, részegen: "Hidd el, hogy így a legjobb, meztelenül részegen". Nincs kedvem kiírni a teljes nevet, de címre katt, és ott lesz. Amúgy Vani mutatta, amikor baszottuk részegek voltunk ;) És az a pláne, hogy sokkal jobban érzem magam újabban, amikor be vagyok rúgva. Nem kell taknyos részegnek lennem, de ha egy kicsit be vagyok csípve, akkor mindent jobbnak látok.

Avicii vs Nicky Romero - I could be the one: "It used to be so easy you and me". Imádnivaló. Avicii-t amugy is szeretem, a csajnak meg jó hangja van Elmélkedős is lehet, de ugyanakkor bulis is. 

Jolly & Kis Grofó - No roxa áj: Nincs idéztet, nics magyarázat. Valaki miatt imádom. 

Kis Grofó - Rázd meg a testedet: "Rázd meg a testedet, érezzed az ütemet!" Vani énekli ezt nekem mindig :D <3 Plusz az előző számnál lévő szöveg ehhez is beillik.

Janicsák Veca - Szenvedély: "Mert szavakban nincs, mi a lelkemben van". Hallgasd meg, és megérted, miért van itt.

Barbee - Sodor az ár:  "Mennem kell tovább az élet útján". Ez elég inspiráló, bár lehet csak nekem.

Republic - Hozd el azt a napot: "Ne gondolj arra, hogy valamit nem lehet, ne gondolj arra, hogy valaki nem szeret..." A zene annyira nem jön be, de a szövege nagyon... :)

Remélem azért belehallgattok némelyikbe. Lehet mondani, hogy tucat-zenéket hallgatok, de ez van. Nekem ilyenek tetszenek újabban. Van itt mindenből, minden stílusból... én ezeket érzem magamhoz a legközelebb újabban. :) Pápusz

4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.03.16. 21:04
Orosz Maffiatag

DALTAN!!! :D


Válasz:

jaaaaah akk én is :D

Idézet
2013.03.16. 10:54
Orosz Maffiatag

várom a szerdát *-*


Válasz:

mer? mi lesz szerdán?

Idézet
2013.03.15. 22:22
Orosz Maffiatag

legközelebb meg ha azt mondom hogy odaülünk hozzájuk, akkor pattansz, mert nem akarok rosszat :D


Válasz:

értettem... am tudom h nem, csak érted... mindegy elmondtam... fura lett volna... így is furi volt a konyhában

 

Idézet
2013.03.15. 22:19
Orosz Maffiatag

melletted vagyok és számíthatsz rám mindenben!!   <3  :)

és a zenék meg tényleg királyak :P főleg a PICSA \m/ :D

 


Válasz:

tudom Cuna <3 és te vagy az egyetlen.. hiába vannak mások is, akikről azt hittem, hogy... de kiderült, hogy nem... :// 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot