EZERSZER ÚJRA

~64

Címkék: music
Eurovízió

Hát nem is tudom mit mondjak erről. Kezdjük talán azzal, hogy az elődöntőt nem láttam, mert a koliba nincs TV, a neten meg lusta vagyok streamek után kutakodni, amik ráadásul még akadoznak is. Youtube-on pedig már nem olyan végignézni őket utólag. De a tegnapi döntőt láttam, és vannak kedvenceim, meg amik tetszenek. Íme azok, akik meggyőztek, és akik szerintem esélyesek voltak, mind az előadás, mind pedig a szám miatt.

Elsőnek természetesen MAGYARORSZÁG: Kezdjük ott, hogy nem bírom a srácot, sőt a zene sem tetszik különösebben, mégis büszke vagyok rá, mert eljutott idáig, és szép eredményt is ért el. Azt, hogy ennyieknek tetszett a szám, azt nem mondanám, talán inkább látták azt, hogy a srác /és az ország/ nem egy tucat-számmal indult, mint az összes többi ország, hanem vállat valami újat, valami mást, és ahogy látszik ez bejött. 

Dánia: Nem véletlen szerintem, hogy nyertek. A lány imádnivaló, a hangja rendben van, sőt. A zene fülbemászó, és szerintem szép, és jó is. Az előadásmód is helyén volt, szóval szerintem maxmálisan megérdemelt a győzelmük. Különösképp imádtam benne a skót zenei vonalat.

Görögország: Mindig is szerettem a görög zenét, ez sem kivétel alóla. Kicsit modern, kicsit népies, összehagban van a kettő. Ezzel a címmel pedig, hogy "Alcohol is free" már hallatlanban is megfogtak. Nem, nem vagyok alkoholista, és nincsenek ilyen problémáim, egyszerűen szeretek bulizni, majd Egyetemista/Fősulisként megértitek. Aki szerint pedig nem ide valóak, azok gondoljanak a tavalyi orosz vénasszonyokra. Ők sem voltak azok. 

Írország: Először az tűnt fel, hogy végre nem Jedward :D Aztán nem a zene, nem is a srác, hanem az előadás fogott meg. Szerintem nagyon látványos volt. Miután ma meghallgattam még egy párszor, feltűnt, hogy a srác sem rossz, és a zene is nagyon jó. 

Németország: Ők már csak azért is itt vannak, mert imádom a németeket. A Cascadát is. Sőt még a zene is jó volt. Egy volt a baj. Mégpedig az, hogy ez a zene egy discoba való, vagy egy fesztiválra (Balaton Sound és stb) nem pedig Eurovízióra. Bár lehet csak azért, mert a németektől nem ezt szoktuk/szoktam meg eddig.

Fehéroroszország: Egy elég ritmusos szám, egy szőke barbival előadva, egy segget éppen takaró ruhácskában. És ez nem negatív kritika volt. Így is meg lehet közelíteni a dolgokat. A ruha szerintem marha jó, a zene is tetszik, a csaj eladható és a látvány is színvonalas volt. Szerintem. 

Svédország: Zsinórban 3 éve tetszenek az ESC-s zenéik. Eric-et imádtam, és azóta is hallgatom, Loreen szintén zseniális volt, és szerintem megérdemelte a győzelmet. Ez a srác meg egyszerűen imádnivaló. A zene engem megfogott, vele az előadás is. Nagyon mozgalmas a zene és a látványvilága is az volt az egésznek. 

Azerbajdzsán: A személyes kedvencem lett az összes közül. Látványra 10/10, mert szerintem nagyon izgalmas és leginkább kreatív volt az egész. A srác szintén... 10-ből 15-ös szerintem. Azok a szemek... de mindegy. A hangja szerintem nagyon rendben van/volt, és nagyon illik a hangja ehhez a számhoz. A zene pedig szimplán magával ragadó. A Dánok után szerintem ő az, akinek nyerni kellett volna. 

És ezzel körülbelül ennyi is. Az országokra kattintva meg is nézhetitek az élő előadást. Nem ugyan az, de a YT-on egész jó felvételek vannak. Várok további véleményeket, észrevételeket, és javasolhattok is zenéket mondjuk a döntőbe nem jutott előadóktól :)

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!