EZERSZER ÚJRA

~193

halihó :)

Megleptetek! Nem nagyon szoktam nézegetni a statisztikát, de ma valahogy éreztem, amikor beléptem, hogy meg kellene néznem. Sikerült nagyon meglepődnöm. Igazából csak az elmúlt két hetet mutatja, de az is nagyon pozitív, tekintve, hogy nem nagyon posztoltam mostanában, mégis - relatív - szép számmal jártok fel az oldalra. Ez nagyon jól esik és melengeti a szívemet, mert ez azt jelenti - még ha nem is így van, nekem így jön le, és ebben a hitben ringatom magam - hogy érdekel titeket, mi van az oldallal, mi van velem. Ígérem, hogy jövök majd többször, bár elég feszített lesz ez a pár hét és hónap a záróvizsgámig. 

Ma ért egy pár pozitív élmény. Kezdve azzal, hogy reggel magamtól keltem, nem a telefonom ébresztésére... mert besütött a nap a szobába a sötétítőn keresztül. Erre imádok felkelni. A vörös sötétítőnek hála kicsit kupleráj-hangulat van itt ilyenkor, én mégis élvezem, mert napsütésre kelhetek. Boldogan húztam ki a sötétítő, és indutam utána kávét főzni, majd két sajtos melegszendvics és a dupla-soktejes kávém kíséretében gatyába ráztam az előadásom a mai első órámra. A hajamat sem aludtam el, az arcom sem volt nyúzott, nem kellett "sok" smink, ez is feldobott, mert szeretek természetes lenni.

Órára menet kinyomtattam a kis előadásom, utána összefutottam rég nem látott ismerősökkel, majd amikor rám került a sor órán, akkor a számomra nem túl megszokott magabiztossággal indultam ki a projektorhoz. Közben már nem teljesen voltam elégedett magammal, de a végén a többiek pozitív reagálása és kritikája nagyon jól esett, és olyan dolgokat mondtak, amik nekem eszembe sem jutottak a témámmal kapcsolatosan. De ami a legpozitívabb, és a leginkább feldobott, hogy a tanár, akinél ezt az órát felvettem sosem kedvelt igazán (abból adódóan, hogy egy olyan szakot vettem fel minorként, amelyet ő nem kedvel - konkrétan buktam meg nála emiatt vizsgán). ÉS! Ez a tanár mindig talált kivetnivalót az előadásaimban... nincs elég kép, nincs videó, nincs zene, nem jó a háttér... stb. Most viszont nem tudott negatív dolgot elmondani a produkciómról. Mind a ppt-ről, mind az előadásmódomról, mind a tartalomról, csak pozitívat mondott, és 5-t kaptam nála. Ez nagyon meglepett és feldobott. 

Aztán igazából a szakdolgozatomhoz írtam még egy pár dolgot abba a fejezetbe ami már készen van, de a konzulensem még adott pár tippet hozzá. Annak is örülök, hogy nagyon nehéznek tűnk megírni egy ilyet, de még nem olyan nehéz... még a szakirodalom-feldolgozásnál tartok, az könnyebben megy... a kérdőív-elemzés más téma. De feldob, hogy azt hittem sosem írom meg, és hogy éjszakákon át szenvedek majd vele, és most rájöttem, hogy talán még sincs minden elveszve. 

Az egyetlen negatív dolog, ami beárnyékolt, hogy konkrétan nincs net az apartmanunkban több, mint 3 HETE!!! Így ismerősöm wifijével netezek, ami nem mindig jó, tekintve, hogy egy emelettel lejjebb lakik. De meg tudom oldani... viszont hiába jelentettük a problémát, nem nagyon akar jönni senki, hogy tegyen valamit a probléma ellen... a gond csak az, hogy 4-ből 3-an szakdolgozunk....

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG