EZERSZER ÚJRA

~202

Haliho :) 

Nagyon régen írtam már ide, ami nem csoda. Dolgozom három műszakban, ami elég sokat kivesz belőlem. Amikor csak tehetem pihenek, bár ez sem jön mindig össze. Itthon is segítenem kell, és a barátaimmal is sok időt töltök. 

Szabadságon nem sokat voltam az éven. Most az első alkalom tulajdonképpen, de ez is a nyári kéthetes leállás. Végre volt időm rendet rakni a szekrényemben, és vacilálás nélkül kidobni mindent, amit már nem hordok, mert nem tetszik már, vagy nagy vagy kicsi, vagy olyan furán áll. Kedden Miskolcon voltam unokatesómmal, tegnap pedig szó szerint semmit nem csináltam, csak este átmentünk a szomszédba, aminek borozgatás lett a vége. 

A hétvége úgy repült el, mintha nem is lett volna, pedig tele volt eseménnyel. Délelőttös voltam és amikor hazajöttem visszamentünk anyával vásárolni. Mikor hazaértünk elkezdte befesteni a hajam. Épp vártam, hogy lemossam a festéket, amikor írt barátnőm, hogy menjek fel hozzájuk, mert a faluban lesz valami élőzenés buli. Hát egye feene gondoltam. Lemostam a festéket, összekptam magam és apa felvitt. Hát mit is mondjak... Csúnya volt. Rettenetes fejfájással keltem, nem túl sok mindenre emlékeztem, bár mint utólag kiderült, talán jobb is volt így. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam. Nevettem, sírtam, táncoltam és énekeltem. 

Másnap mentem unokatesóméékkal borfesztiválra. Tekintve, hogy meleg volt, én elmentem nyáriasan, rövisnadrág, saru, trikó. Viszont elkezdett borulni, és fújni a szél... kénytelen voltam elkezdeni borozgatni, hogy ne fagyjon ki belőlem a lélek, pedig akor aznap még egy falatot sem ettem és olyan volt a gyomrom, mint a moslékosvödör. Edda koncerten nagyon jól éreztem magam. Vettem egy pólót, amit felvettem a felsőmre, nem mondom, hogy csinosan mutattam, de nem fáztam. 

Vasárnap két szomszéddal arrébb sütöttünk szalonnát, ami elég szolid volt, de nem is bántam, mert kezdtem már lemerülni. 

Kövessetek Instagramon, ott könnyebben elérhettek és relatív gyakran posztolok.

INSTAGRAM 

Még nincs hozzászólás.
 
MEGTENNÉM

“Félek a tükörtől. Mindennap belenézek és végigmérem magam. Jó alaposan, ahogyan a fiúk szokták. De én a hibáimat látom. Magamat. A hibát. Hogy csúnya a bőröm, nem jól áll a hajam, a szemem karikás, az orrom túl nagy, a fogaim rendetlenek, a hasam túl nagy, a csípőm széles, a fenekem lapos, de nagy, a combjaim, mint két sonka. Utálom. Mindent.”

Brigitte  |  23  | szerelmesM. | Germany | Ibiza | Football | FC Bayern | beach | sunshine  | dance | 

[Home] [From me] [About me] [Log]

 

 


Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!